HATAY / SAMANDAĞ - Halk Eğitim Merkezi

SAMANDAĞ HALKININ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİĞİ SERGİMİZ SONA ERDİ

May

Samandağ Halk Eğitim Merkezi 2017 yıl sonu sergisi; açılış 23 Mayis Salı saat 14:00, kapanis 26 Mayis Cuma saat 17:00. 60 tane usta Öğreticinin birbirinden farklı ve özel ürünlerinin sergileneceği sergimize hepinizi bekliyoruz. Sergimiz Samandağ Kültür Merkez´inde gerçekleştirilecektir.

Haz

HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜZİK TOPLULUĞU 22 ARALIKTA İLKİNİ YAPTIKLARI KONSERİN 1 HAZİRANDA İKİNCİSİNİ YAPTI. İLKİNDE OLDUĞU GİBİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN KONSERİN ORGANİZASYONUNU MÜD. YARD. HASAN ERDEM SONGUR,ŞEFLİĞİNİ İSE ZEYNEL KILINÇ YAPTI. LEVENT DİNÇMAN,KAAN BÜYÜKAŞIK,SEMRA SEZİN SÜNER,MUHAMMET TARHANE VE VARTAN BEBEKTEN OLUŞAN ORKESTRAYA AHMET GÜRSES,IŞIK SOĞAN,ASYA VURAL-MELEK CİDDİ VE ŞİRİN OKUR SOLİSTLİK YAPTI. HALK MÜZİĞİ-ARAPÇA-SANAT MÜZİĞİ-ÖZGÜN MÜZİK TÜRLERİNDEN OLUŞAN ZENGİN KONSER REPERTUVARI HALAY-ZEYBEK-TANGO-SALSA VE BAÇATA DANSLARIYLA ZENGİNLEŞTİRİLDİ.KONSERDE DÜNYA BİLGİSAYAR VE NİRVANA CAFE RESTAURANT KATKILARINDAN DOLAYI PLAKETLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Haz

HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ 24 MAYIS SALI SAAT 14:00 DE GERÇEKLEŞTİ.YAKLAŞIK 46 USTA ÖĞRETİCİNİN VE ÖĞRENCİLERİNİN BİR YILLIK EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ 4 GÜN BOYUNCA KÜLTÜR MERKEZİNDE SERGİLENDİ.SERGİNİN AÇILIŞINDA SUNUCULUĞU MÜD. YARD. HASAN ERDEM SONGUR YAPARKEN, GÜNÜN ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMAYI KURUM MÜDÜRÜ ATA KUDRET GERÇEKLEŞTİRDİ.S ONRASINDA İLÇE KAYMAKAMI SAYIN DR.CAHİT ÇELİK KONUŞMALARINI YAPTILAR. KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANININ BERABER KURDELESİNİ KESTİKLERİ AÇILIŞTA TÜM ÜRÜNLER VE SERGİ ORGANİZASYONU HERKESTEN TAM NOT ALDI. SONRASINDA VERİLEN KOKTEYLLE SERGİNİN İLK GÜNÜ BAŞARIYA ATLATILDI.SERGİNİN KAPANIŞINDA ERDOĞAN MARANGOZOĞLUNUN ŞEFLİĞİNİ YAPTIĞI TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU GÜZEL BİR KONSER VERDİ.

May

SAMANDAĞ HALK EĞİTİM MERKEZİMİZİN Yapılacak olan yıl sonu sergisine tüm halkımız davetlidir

Nis

Hatay İl Tarım Müdürlüğü, İş-Kur ve Samandağ Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Samandağ´da Gırgır donatımı ve Avcılığı Eğitimi Kursu veriliyor.Kurs, 25 Nisan 25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Kursla ilgili açıklamalarda bulunan Samandağ Halk Eğitim Merkezi müdürü Ata KUDRET "Kursun teorik kısmı Samandağ Kültür Merkezinde, uygulama kısmı ise Çevlik Balıkçı Barınağında gerçekleşecek. Kurs, İl Tarım Müdürlüğünde görevli su ürünleri mühendisleri tarafından verilecektir. Kursa katılabileceklerin 18-40 arasında olmaları gerekiyor. Kursa katılmak isteyenler iş-kur internet sayfası veya Samandağ Halk Eğitim Merkezine kayıt yapmaları gerekiyor." dedi.

Nis

HİJYEN VE SANİTASYON kursu Kaymakam Dr Cahit ÇELİK ve Halk Eğitim Merkezi müdürü Ata KUDRET tarafından ziyareti gerçekleştirildi.

Mrt

20.02.2016 Tarihinde ilimizde okul sporları kapsamında yapılan Hatay Okullar arası Halk Oyunları İl yarışmasında Samandağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi genşler kategorisi düzenlemeli dalda rakiplerini bırakarak İl birincisi oldular. Ayrıca okulun gençleri düzenlemesiz dalda da İl dördüncüsü oldular. Genç öğrenciler Samandağ ilçesine 2 kupa kazandırdılar.

Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen eğitmenler Bekir DEMİR ve Hakkı BAL, okul öğretmeni Zeynep KARATAŞ ve birinci olan öğrenciler Halk Eğitim Merkezi müdürü Ata KUDRET´İ ziyaret ettiler.

Mrt

Samandağ Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan halk oyunları ekibi Jan Suphi Beyluni öğrencileri ve öğretmenleri Nesrin Karasu Uzel, Halk Eğitim Merkezimizi ziyaret etmiş, başarılarını ve mutluluklarını bizimle paylaşmışlardır.

Okullarımızda Etkinlik Kursları

SENE SONU SERGİMİZ AÇILDI

Kurumumuz Müdür Yardımcısı Özlem SAT kurumumuzdan ayrıldı

Kurumumuz Müdür Başyardımcısı Gazi ÇAPAR kurumumuzdan ayrıldı

Haz

2012-2013 Eğitim ve Öğretim  yıl sonu Karma Sergi açılışı, 17 Haziran 2013 Pazartesi günü  İlçemiz Sıdıka-Bedia Kara İlkokulunda İlçe Kaymakamı  Sayın Süleyman ÖZÇAKICI  tarafından gerçekleştirildi.

Nis

13 Nisan 2013 Cumartesi günü Yıldızlar Kategorisinde Antakya Spor Salonu’nda yapılan Teakwondo müsabakasına Hatay’ ın pek çok yerinden toplam 86 sporcu katıldı.Halk Eğitimi bünyesinde açmış olduğumuz Teakwondo kursuna devam eden öğrencilerin de katıldığı müsabakada dereceye giren öğrencilerimizden Erdem HELVACI 49 kiloda Hatay 3.’ sü,Mert KAZAN 37 kiloda Hatay 3.’ sü, Yunus CANDAĞ 41 kiloda Hatay 2.’ si olmuştur.